Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Claes


Längtanspirr


Efter jag mött dig
har ensamheten blivit
alltmer ensam

tomheten brevid mig i sängen
känns värre än någonsin
trots att du ännu inte fyllt den platsen

längtar så oerhört efter dig
fast jag ännu inte vet hur det är
hur det blir att vara nära dig

längtanspirret får snart svar
kanske är det det
som blir kvar

längtanspirr







Fri vers av Tothem
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-06-29 10:08



Bookmark and Share


    Mejja
Så vackert du skriver om kärlekens första pirrande känslor.
Om längtan att vara närmare.
2006-07-01

  Eline.P
Pirret i början av ett nytt förhållande......vilken väg tar längtan- bära eller brista? Bra förmedlat om den där sköna nyförälskelsen.
2006-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem