Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödroppar till ditt hjärta


Snödroppar till ditt hjärta
En hinna av is
En bro till det förgångna
Vattnar ditt frö
Ditt hopp
Din irrande själ
Ibland hamnar vi
Där vi var
Där det började
En regnig kväll




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-15 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP