Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ju min doft





Alla jag mött
har fått en betydelse
alla har luktat olika
odörer
os
stank
as
skit
aromer
och över och under
alltihopa
bäddar jag
din doft
som ger mig
den rätta sömnen
en slags evighet
som darrar mig ännu
efter snart fyra decennier
när vi rör vid varann




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-15 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP