Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Identitet

Jag är utåt, säger de
Jag är inåt, säger de
Jag är tyst, säger de
Jag är cool, säger de

Jag är känslig, säger de
Jag är tuff, säger de
Jag är sorgsen, säger de
Jag är en bluff, säger de

Jag är röd, säger de
Jag är gul, säger de
Jag är snygg, säger de
Jag är ful, säger de

Vem sätter etikett på mig?
Ser de inte vem jag är?
En liten flicka som är hästtjej
Med integritet som lever som hon lär

Ge mig ej min identitet
Jag spelar inte spelet
Det ger mitt hjärta frihet
Det de säger är felet




Fri vers (Fri form) av Hanna Oldenburg
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-09-16 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Du är Du hur svårt kan det vara?
Blir gärna din skrivarvän om Du
så vill.

KJK

2019-09-28

    ej medlem längre
Sant, riktigt bra text.
2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Oldenburg
Hanna Oldenburg