Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loj

Hur kan daggen se det fina i en blomma
När den levt på en grönskande äng

Hur kan fågeln uppskatta en stubbe
Efter den kvittrat runt pilträd

Inspiration av ett världsarv
Lojhet på halvvarv

Ett djur tappar sommarpäls
Och undrar var skruden tog vägen

Månen skyler sig
Solen går ner

Ska himlen låtsas att
Den aldrig går upp mer




Fri vers (Fri form) av Hanna Oldenburg
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-29 02:50



Bookmark and Share


  Domenico VIP
I självklarheterna...knappt synliga...vilar mysterier...
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Oldenburg
Hanna Oldenburg