Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jon

Sök mig när du kommer fram. Så sade jag till Jon den eftermiddagen på koltrastens dag. Så kallade vi den andra dagen i oktober. Dagen då fågeln hade besökt Jon. Men det var en lögn. En lögn som vred mig som en knotig gren. Kallsvettningar. Isvatten sjönk från min hjässa lika snabbt som koltrasten slog ett vingslag. Sedan lade vi oss ner. Sök mig när du kommer fram. Det var en lögn.




Fri vers (Fri form) av Hanna Oldenburg
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-03 02:00



Bookmark and Share


  Domenico VIP
En text vilken skapar frågor...i sin komprimerade form...och det finns ett vackert anslag i den...
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Oldenburg
Hanna Oldenburg