Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yoga

En plats av grönska och frid
Där ljuset samlas i en skål
Dela luften med lika själar
Musik fylla ditt bröst med hopp
Att dela sin cirkel och släppa sin strid

Lägg ner vapnen
Lägg ner masken
Stråla in eller släpp nu ut
Andas lycka, andas kärlek
Ge plats åt kunskapen




Fri vers (Fri form) av Hanna Oldenburg
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-16 10:55



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så perfekt fångat.
2019-09-21

  Rodin
Om man läser denna text som i ett slags zen, så blir den stor, omfånget blir stort, man känner världen andas och lugnet infinner sig
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Oldenburg
Hanna Oldenburg