Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offra

Släpp det fri
Låt det bubbla
Detta mörker som fanns i dig
Klöser sig fast nu inom mig

Släpp det fri
Fall och snubbla
Denna rädslan att acceptansen
Suddas bort av den distansen

Släpp det fri
Min själ donera
Kropp av grus säger nej nej nej
Fick offra en sådan del av sig

Släpp det fri
Att tolerera
Trots att jag försökte rädda Alexsej
Så väntar jag här på mig






Fri vers (Fri form) av Hanna Oldenburg
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-28 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Oldenburg
Hanna Oldenburg