Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkivarien från Surinam

Arkivarien från fjärran Surinam

var inte någon vän av fest och glam

Nej, register var hans liv

och hans främsta tidsfördriv

var hans världsberömda samling utan damm!




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-16 12:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Surinam, f d Nederländska Guyana, är, liksom f d Brittiska Guyana, ett fascinerande land.
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP