Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arholma juli -19


Skärgårdsbild

 

Himmel

 

Hav

 

Blå skiftningar

utbredda

framför mig

Välver sig över mig

famnar mig

 

Jag ett litet utropstecken

på varma hällar

Medan blåskimrande sjok

luft och vatten

flödar genom mig

 

Hav

 

Himmel




Fri vers (Fri form) av Rosmarin
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-16 16:07



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vacker beskrivning, som väcker minnen.
Min barndoms somrar tillbringade jag på
Björkö bredvid Sterbsnäs brygga.

Då och då besökte vi också Arholma.
2019-09-19

  Johan Strömstedt
Ett djupt andetag och sedan den inre synen utan överdrifter. Fin text!
2019-09-19

    ej medlem längre
Skön skildring. Som att omslutas och fyllas av hav och himmel på sin varma klipphäll.
2019-09-18

    Lena Staaf VIP
Härligt målande sommarbild! Det lilla utropstecknet gav särskilt uttryck i det svävande blå.
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin