Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim i ett stim på ett tåg som en våg


Vänskap med din maka
Är inget att försaka
Något att bejaka
Att ta tillbaka
Som en mustig kaka
Mumsig att smaka
Det enda raka
Som du nödgas övervaka.
Annars blir det pannkaka




Bunden vers (Rim) av Boneyfrank VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-17 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP