Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är lesbisk

En vacker liten flata
Så när grabbarna lägger in en liten stöt på henne
är hon inte sen med att de alla hålla på och rata
Och det spelar ingen roll om de så håller på och tjata
och gnata för hon nobbar de ändå
Men då vissa grabbar tydligen har blivit så illa
berörda och stötta att de till slut skrek efter henne
Du din jävla skata till ragata
Men det bryr hon sig inte så mycket om utan bara
skrattar lite åt det hela
För inte är det hennes fel att grabbarna får fjong
och henne börjar att hata
För hon står för vad hon är
En vacker lesbisk flata till skata och ragata
Fan också....

Hon är lesbisk!

Ken Cassel
18/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-18 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel