Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore en tjej

skulle jag ha startat mig ett tjej band som skulle ta
hela världen med storm
Då våran potential skulle vara helt enorm
För med ett brett register skulle vi kunna spela och dansa
vad som helst tillsammans med vilken
som helst sång
Vi skulle nog kunna få hela världen att börja gunga och
vara med och sjunga, pom pom pom
Så om jag vore en tjej vill jag tro att det här skulle
passa helt perfekt för mig
Att ständigt ut i världen vara på språng...

Ken Cassel
21/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-21 15:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Svängig dikt!
Men varför inte starta ett killband?
2019-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel