Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag gör

Jag håller ut och ihop
Tills jag
Faller ner och itu
Eller
Kommer upp och igen

Det går upp och ner
Går itu och ihop
Jag kommer ut och håller igen

Och håller ihop för att inte falla itu innan jag kommer igen.




Fri vers (Fri form) av Ellie_A
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-21 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellie_A