Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tillfällig avstängd besöksyta"




Kissografiska Muséet
Har tillfälligt stängt:

P.g.a läckage i lokalen
med utställningen:

"Det läckra underlivet"


Torrläggning pågår

Meddelas endast på
Detta sätt!






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-22 13:41



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Man skall inte
nagelfara
plakata
meddelanden.
2019-09-22

  Kungskobran VIP
Inget kissemurr är torrt
2019-09-22

    Lena Staaf VIP
Oj då - vart ska kissemissarna ta vägen nu då?
2019-09-22

  KattenKin VIP
Så vasst! :)
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP