Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm om mig

Dröm om mig
Ge mig av din tid
Även under nattens
saknande svärta.

Dröm mig stark
Gör mig till en
bättre man
det behövs ibland

Dröm dig het
och dröm att jag
kommer till dig
Vi möts i natten

För jag drömmer
så om dig




Fri vers av Roger VIP
Läst 426 gånger
Publicerad 2004-10-17 09:37



Bookmark and Share


  Myself
ditk om kärlek.
2004-10-17

  Anna H

2004-10-17

  Anna H
Vilken härlig dikt! Precis så där kan det kännas, fast jag vill bli en bättre kvinna förståss ;) Jag tycker mycket om den här!
2004-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP