Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rot

 

dagar dör

föds in i varandra

alla nu

blir det jag är

matematik

vetenskapen om

det förflutna

som en sorg lindad

runt sin stam

en morgondag att möta

barklös

det återstående

konsten att våga

modet att förstå

det förgängliga

sinnenas yttersta grenar

antenner mot rymd

himmel som längtan

att möta nu




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-23 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö