Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men när

Allt det här som gör så ont bor inom mig
ja jag drömmer igen om dig och mig
det är inte riktigt klart det är diffust
och konstigt så som med så mycket här

mycket känns när men det är världsdelar emellan
och jag borde förstås ha vetat för längesedan
det är så svårt att släppa taget

dagarna går blir till sår kan jag öppna mig och skrika ut
allt det här som gör så ont och sakerna jag aldrig sade till dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-09-26 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal