Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädsla


En mörk skog

Jag stannar mina steg efter lång betänksamhet
Överlägger med mig själv

Ena stunden är jag hoppfull och i andra stunden känner jag mig förtvivlat svag

Ska jag vända om?

Vad finns i denna mörka skog som jag fruktar så

Är det minnen av rädsla som bubblar på ytan och kanske kommer att koka över om jag fortsätter

Orkar jag verkligen fortsätta igenom den mörka skogen denna kväll

Det är inte ett misslyckande att vända tänker jag
och går samma väg tillbaka




Fri vers av R.pupkin
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-26 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R.pupkin
R.pupkin