Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, jag hör vad du säger

och jag lyssnar och förstår
Men aldrig att du tar dig tid att lyssna på vad jag
har att säga
Nä, du låter mig ju aldrig få en syl i vädret och jag
är ju inte den som gärna tränger mig på
och vill avbryta ditt tal
Avbryta dig när du har så mycket att förtälja
Att säga till mig
Så jag får allt snällt sitta där som vanligt och vänta
tills du har tjattrat färdigt
Därefter är det jag som tackar för mig och börjar
att gå
Gå ifrån dig
Och varför då?
Jo, eftersom du inte är villig att möta mig på
halva vägen
Lyssnar aldrig på vad jag har att säga
Därför så måste jag nog nu tyvärr lämna dig
Så sköt om dig nu
Hej då!

Jag tycker inte om att prata för döva öron eller
att prata med en ensam vägg
Nä, då får man ju aldrig några riktiga svar innan
man har hunnit få skägg
Nä, det känns faktiskt inte riktigt rätt
Inte när man är tillsammans med någon i alla fall
För när man är tillsammans med någon så måste
man kunna lära sig att lyssna för att ha en chans till
ett bra förhållande...

Älskling, jag hör vad du säger!

Ken Cassel
26/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-26 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel