Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån som...

nån som vill träffas sådär i smyg?
nån som inte är alltför blyg?
nån som ger just mig höga betyg?
njae - jag tänkte väl det...

nån som vill diskutera litteratur?
nån som vill åka månen tur och retur?
nån som hör skillnad på moll och dur?
njae - jag tänkte väl det...

nån som vill dela en låda vin?
nån som vill leka blommor och bin?
nån som tycker att just jag är fin?
nån som vill låta kärleken brinna het?
njae - jag tänkte väl det...

nån som glöder för mig i hemlighet?
nån som har - du vet vad jag menar - det?
nån som har en undertryckt vildhet?
nån som drömmer om en helt egen poet?
njae - jag tänkte väl det...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-26 21:41



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Absolut underbar! <3 Tack för härlig feelgood!
2019-09-28

  Lottie Ålhed VIP
Kul rim och bra rym Håller med!
2019-09-27

  Språk, hjärna!
Mycket bra! Humoristisk och med flyt i rimmen, bra rytm.
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP