Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tänder på en cigarett

trots att han har fått nog
Hostar lite granna
Känner sig både söt och grann där han står
helt ensam och väntar på nattbussen
som ska ta med honom hem
Hem till hans egna underbara goda säng
Och han längtar redan efter drömmarna där han
sover så gott
Snusar och snarkar
Drar en och annan liten stock
Att bussen nu är försenad är som vanligt och inger
ingen större chock...

Han tänder på en cigarett trots att han har fått nog!

Ken Cassel
28/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-28 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel