Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KrossadeOss

Vi fortsatte flyga,
fastän våra vingar slitits loss,
detta innerligt krossade oss.
Allt mittemellan jag och du,
vi två,
det finns inte längre nu.
Vi sjunger inte längre i samma ton,
inte samma klang.
Jag fann dig,
du fann mig.
Vi skulle gå långt,
men vi kom vilse eftersom att vi sprang.
Finns inget jag och du,
men jag är inte ensam,
bara för att
jag springer för mig själv nu.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-28 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi