Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle sitter högt uppe på en klippa

och tittar upp emot stjärnorna på den så mörka
natthimmelen då han plötsligt får syn på den
stora Björnen tillsammans med Karlavagnen
Ett förtjusande par som tycks vara på väg med
full fart in i Orions bälte
För se hur de håller på att glittra där de tar sig fram
Men man undrar lite vad de ska göra där eller vad
de kommer att hitta
Eller kan det vara så att de bara har fått syn på någon
med en tumme upp
Någon liten varelse som nu står där efter vägen
och med stora björnen och Karlavagnen
försöker att lifta
Jo, så måste det bara vara, skulle jag tippa
tänker Kalle...

Kalle sitter högt uppe på en klippa!

Ken Cassel
29/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-29 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel