Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spann på...

Två fiskar möts i sjön Runn...
En piercing syns i den enes mun...
-Haken gillar jag...
Men ej dess uppåt drag...
Ser helt konstig ut ju och så tunn...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-09-29 12:25



Bookmark and Share


  ULJO
Förstår det.......
2019-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt