Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medan kamran rullar på Ett redigerat alster ifrån 08


De vackra lesbiska flickorna in action

De två sockersöta flickorna med sina underbara former
kramar om varandra
Klär sen av varandra de små plaggen som deras kroppar
bär på medan de pussar och smeker varandra
Och det för att i nästa sekund lägga sig ner i sextionians
ställning och slicka varandra mellan benen
medan kameran rullar på
Medan fingrarna deras pullar varandra
Stimulerar och leker med varandras klitoris
Och vackra som de båda är kan det inte bli mycket
vänligare än så
Så man önskar sig som man att man fick vara med
på ett litet hörn
För det ser i alla fall inte ut att göra ont någonstans
Så tänk om de bara ville ge en en liten chans...?!

De vackra lesbiska flickorna in action!

Ken Cassel
29/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-29 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel