Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helgen är här


Andas Ut

Nu är helgen här igen
Och livet får en mening
Jag tappar upp ett fredagsbad
Och fyller mitt glas med vin
Fredagskväll igen
Och lyckan når nya höjder
Jag tar en klunk av vinet
Och glömmer vardagen

Andas ut
Andas ut
Låt aldrig helgen ta slut

Lördagskväll igen
Och allt känns som en saga
Där prinsen får prinsessan
För all evig tid.
Skönheten är här
och odjuret är borta.
Vi tänder på stubinen
Och spränger all misär

Andas ut
Andas ut
Låt aldrig helgen ta slut




Bunden vers av Fred Riik
Läst 244 gånger
Publicerad 2019-09-30 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fred Riik
Fred Riik