Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetskamraterna jagar högre lön... :)


Den viktigaste kuggen

Kapa pinnarna på stegen
Som din kollega klättrar på
Så får du större bit av degen
Chefen kommer att förstå

Att du är oersättlig
Den viktigaste kuggen
men falska ögon
skymtar bakom luggen

Få alla andra på dålig humör
En utstuderad strategi
Ge sen chefen ett stort paket smör
Du vet vad svaret kommer bli

Du är oersättlig
Den viktigaste kuggen
men giriga ögon
skymtar bakom luggen




Bunden vers (Rim) av Fred Riik
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-13 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fred Riik
Fred Riik