Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndomsdrömmar och vuxenvärlden...realism


Smakat ett par smulor

Man växer upp både naiv å glad
med ett stort vitt pappersblad
där man ska måla ut sitt liv
Drömmarna spretar åt olika håll
Men till slut får man koll
Blir vuxen och realist

Men jag har ändå
smakat ett par smulor
av de drömmar
som jag hade som barn

Det handlar mest om att få en lön
Men när du var ung och grön
Spann du loss i din fantasi
När man sen börjat sin färd
i någon slags vuxenvärld
så är Morfeus tid förbi

Men jag har ändå smakat
ett par smulor
av de drömmar
som jag hade som barn

"Borde jag ha kämpat mer
för att nå min 80-talsambition?
Borde jag försökt att bli den jag ville bli
utan att tappa tron?"

Äh!

För jag har ändå
smakat ett par smulor
av de drömmar
som jag hade som barn




Fri vers av Fred Riik
Läst 157 gånger
Publicerad 2019-12-10 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fred Riik
Fred Riik