Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älsklingar


Jag tänker på er ibland,
mina älsklingar från landet länge sen.
Ni som såg mig, ni som saknade mig,
ni som stannade hos mig en liten stund.

Jag saknar er ibland,
mina älsklingar från en annan tid.
Ni som strålade, ni som älskade,
ni som vågade ge mitt flyktiga hjärta en chans.

Jag längtar efter er ibland,
mina älsklingar från en annan värld.
Ni som famlade i mörkret efter kärlek,
och snubblade in i min öppna famn.

Jag drömmer om er ibland,
mina änglar från de stormiga nätternas dagar.
Ni som plötsligt landade framför mig,
och blev en del av mitt liv för en liten stund.






Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-09-30 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP