Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På främmande mark

känsla av något som borde funnits med,
ovana skapar oro,
våga inte slappna av.

Det här är för bra,
det här är ju tryggt
vad är fel?
Är det jag som är fel?

På främmande mark,
kan skapa nya äventyr
om jag bara hade vågat släppa taget.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-01 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson