Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kval

 

jag väljer dej 

sa du

nu blev det jobbigt

att kontrollera hjärnans

galna irrfärder

att längta är fruktansvärt

men att veta

och frukta det värsta

är outhärdligt

du kanske ångrar dej 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-02 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik