Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt men inte bekant

Nytt
men fyllt med så mycket lugn.

Så rätt men
inte bekant.

Vänta, vänta
något måste va fel
måste missat något.

Alla trassliga flisor
bara tonas bort
sanden formar själen
och allt känns som fantasi.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-02 16:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vet den känslan..bra skrivit .kram
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson