Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldkronor

Kl. 07:17, på Kapellbron. Här passerar sömniga spöken i halsdukar. Vardagens mekaniska lunk över ån. Lönnarnas lövverk flammar och ån ångar fortfarande. Förskolan ska på utflykt och barnen står uppradade i två led. De ser ut som små pingviner, när de vaggar fram i sina overaller. Skrattande små pingviner. Luften är frisk och det är också jag, än så länge. En onsdag i oktober, som ingen kommer att minnas. Om inte någon skriver om den.




Prosa av blekhet VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-02 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP