Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver hellre

Allt som oftast
Skriver jag hellre
Än pratar
Orden har jag
Talat många
Gånger i
Mitt inre
En inre dialog
Vinklat lite
Si och lite så
Tänkt om
Tänkt till
Vänt och
Vridit
Funderat
Vägt för
Vägt emot
Bollat
Sen skriver jag
Ner dessa rader
Som om jag just
Kom på dom




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-03 12:26



Bookmark and Share


    Joheij
Igenkänning.
2019-10-05

  Bjarne Nordbö
Flödesskriva är skönt för själen.
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni