Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grop

Kommer ingen
för att lyfta bort kropparna
skyttegravarna sluter sig
gryningen rullar in, tung av guld och
ont
hur gör ont
de frågar med blinda munnar
vi ger dem frukter med sträva skal
vi ger dem sorgen att dricka
nu är vi ingens barn
burna av ingen
längs fåror av gnistrande lera




Fri vers av Grävling
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-03 20:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hyllning till den okände soldaten
2019-10-04

    Lena Staaf VIP
Alla de anonyma i de meningslösa krigen. Bra att du använder din diktkonst till att lyfta dem.
2019-10-03

  Bjarne Nordbö
Tung i varje stavelse. Den går rätt in i mig.
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling