Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugn

lekande, givande
men tar sin tid.

lagar, trixar
läker döda bitar.

Lugn
men sticker gång på gång hål
i harmonin
för ovetenskapen bygger egna hinder
då allt känns som i en annan värld.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 96 gånger
Publicerad 2019-10-05 14:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra men stark och full av känsla
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson