Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när inget känns som det brukar spökar tankar och världen känns plötsligt upp och ner


brännande eko

lirkar sig in,
lurar och försöker
vända det som blivit
till vad som varit.

Bränner hål
på verkligheten.

Brännande eko
fyller känslor, tankar
skapar en brist
där den inte finns.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-05 14:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark så stark..
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson