Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig ditt leende och jag ger dig min värld

Små stickande,
lugnade känslor
som skapar magi.

brusar och läker
och allt trassel känns plötsligt
som möjliga knutar att lossa.

Ge mig ditt leende
och jag ger dig min värld,
du är medicinen min själ behöver.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-05 14:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text med insikt och känsla!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson