Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad av harmoni

Inget är rätt
eller allt är rätt????

Inget är bekant
men känns så levande.

Bländad av harmoni
och väntar på
att det plötsligt ska rasa.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-05 14:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla och i utförande..känns och känns igen..kram
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson