Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abort. Med stora röda bokstäver.


Han har
Sått ett frö i min mage
Det växer
Och lever
Inuti mig

Någon gång i slutet
Av februari 07
Borde det komma
En flicka
Eller pojke
Och jag borde
Komma på ett namn
Ett fint
Ett unikt

Köpa små små fina bebiskläder
Nappar, nappflaskor
Och leksaker

Jag borde
Kela och trösta
Ta hand om och uppfostra den
Till en fin och lycklig
Människa

En människa med drömmar
En vilja att göra någonting stort
Förändra världen
Eller bara finnas till
Och glädjas åt livets
Små saker

Men mitt barn
Min bebis
Ska aldrig få ta sitt första andetag
Aldrig känna glädje eller sorg
Aldrig se solen
Eller månen
Aldrig förtrollas av stjärnorna
Aldrig känna vinden i sitt hår
Eller snöflingor i ansiktet

Och jag ska
Aldrig hålla om min bebis
Och aldrig förklara hur mycket jag älskar den

För
Jag ska ta bort det
Som det så fint heter
Avbryta min graviditet
Framkalla ett missfall
Mörda det

Det,
Min bebis




Övriga genrer av Estelle VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-30 01:54



Bookmark and Share


  Citrusblomma
jättebra text. sorglig som få <3
2010-12-10

    Mystery
En naken sanning som berör..
*önskar dig lycka till*
Kram
2006-07-06

  Pulsatilla
Jag vill gråta med dig!!! Din text berör starkt!
*Håller om*
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP