Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekshav

när man har förmågan
att älska sitt inre
älskar man även sitt yttre
kärleken smittar
sprider ringar på vattnet
och vem
vill inte leva
i ett hav av kärlek




Fri vers av Dito VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-06 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP