Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att han hade arbetat färdigt för dagen

så kom han åter hem igen till ett par rum som bara
är fyllda av ensamhet
Och där tystnaden bara ekar högt mellan väggarna
Så det enda som får rummet att kännas lite levande
är skuggorna som rör sig fram och tillbaka i lampornas
sken eller ifrån det lilla solsken som nu kommer in
igenom fönstren
Men som oftast tycker han om det här lugnet då han
bara går ut i köket och öppnar kylen sin och öppnar sig
en kall bira
Sedan sätter han sig bara lugnt ner i soffan och slappnar
av då han sträcker sig efter fjärrkontrollen för att sedan
sätta på Tv-n och börja bläddra mellan kanalerna...

Att leva ett singelliv många gånger!

Ken Cassel
7/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-07 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel