Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han smälter

som om han vore gjord av choklad
För varje gång som han möter på dig får du ju alltid
honom att skina upp strålandes glad
Och han vet inte riktigt varför
Varför
Vad är det för speciellt med dig
Själv så tycker han att det är något magiskt med dig
som han inte riktigt kan förklara vad
För varje gång lyckas du ju att få honom att må
så himla otroligt bra
I vilket fall som helst så skrattar han bara lite åt det
hela och drömmer sig bort
För där står han som Romeo och sjunger en vacker
sång för sin Julia utanför ett sagolikt slott

Han tycker att du är så vacker och god varje gång
som han möter på dig
Så han borde nästan ge dig böter för att han tycker
att du är sådär vacker
Skrattar gott hi hi hi...

Han smälter!

Ken Cassel
9/10-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-09 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel