Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara titta

Man kan inte knulla bort problemen,
så jag tänker aldrig någonsin försöka.
Takten mot lyckan, kan den öka?
Råd som dödar,
den du är och alltid varit.
Menar väl,
klubbad säl.

Det snabbaste sättet att komma över någon,
på riktigt är inte att komma över någon.
I eller med någon inuti.
Man ska inte vandra vidare innan man glömt.
Så jag glömmer,
inget jag någonsin gömmer.

Ordval som inte passar in i en dikt.
Men fuck det och allt som inte gick.
Radera dessa jävla känslor, bara stick.
Så som folk stack,
nej tack.
Jag kan inte, jag kan inte detta, fuck.
Tänker aldrig trösta mig i en famn, eller fitta.
Du kan se på när mitt liv raserar, bara titta.
Bara titta.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 231 gånger
Publicerad 2019-10-09 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords