Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart spricker jag


Tystar mig själv
när jaget talar

Maskerar mina tankar
med falska leenden

Ger näring
åt självhatet

Som krackelerar
mitt skinn




Fri vers (Fri form) av världslig
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-11 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

världslig
världslig