Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress

hjärtat kämpar i
motvind

John Blund som
bortblåst - av samma
vindkraft

vindsvag




Fri vers av världslig
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-05-07 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

världslig
världslig