Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi har kvar

Det går över
går det över
järngruvans djup, mörker
i skikt efter skikt
dammen som sorlar på avstånd
lägger du ansiktet mot marken
gråter som dagg i starrgräset
kommer du ändå att dö
morgonen stiger ur myren
ett vattrat dis, ett lagrat ljus
vitmossa och hjortron




Fri vers av Grävling
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-12 18:57



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Divina Comedia…
Döden är allt vi har kvar och det är inte så lite!
2019-10-13

    Lena Staaf VIP
Men du ska ändå dö. En viss tröst att det blir en vacker död.
2019-10-12

  Kungskobran VIP
Talande dikt om livets vedermödor,
sorg och skönhet med lagrat ljus
2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling