Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastanjeskal

Handledspulsen saktar
min nos mot din nos
vi är viskningar i skogen

ängsliga hjortar i mörkret
ögon som kastanjer
fläktande svansar

är vi fladdrande löv
lavbelupna stammar
skuggor i ögonvrån

denna dag är allt vi äger
lukten av förfluten tid
bland klövarnas mjuka tecken




Fri vers av Grävling
Läst 145 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-12 21:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint igenkännande
2019-10-13

  Respons VIP
Naturnära poesi!
2019-10-13

  Ulf Carlsson VIP
Nuet finns inte, bara dåtid och framtid.

2019-10-13

    Lena Staaf VIP
Jag blev omärkligt till en skygg hjort när jag läste din dikt.
2019-10-12

  Nanna X
Hösten i ett kastanjeskal
2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling