Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En Dröm I En Dröm



Du är en dröm i en dröm
I tusen år
Har jag sökt efter dig

Under de oändliga himlarna
I drömmarnas land
Har jag ropat ditt namn

På stigarna i mörka skogar
Över ängar utav sommarblom
Har jag vandrat många mil

Ingenstans står du att finna

Då viskar du till mig
"Du måste färdas
Till riket bortom drömmen
Där den som sover har åter somnat
Och vaknat upp hos mig"





Fri vers av Duende
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-13 09:24



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et bra dikt om at treffa ens själsfrand som kanske er meningen med universet. Det är också kreativt med en fin komposition, så det är inspirerende at læse. Kanske har du tid til at læse mit dikt "Själsfrander"som har lidt det samme tema. med venlig hilsen Klaus
2019-10-13

    Radiodog
Många intressanta tankar som väcks från sista meningen.
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Duende
Duende